Skip to content Skip to footer

Арена Бургас

„Арена Бургас“ е първата зала в България, която има под покрива си атлетическа писта по всички изисквания на ИААФ. Съгласно заданието за проектиране, залата има капацитет от 7000 места, необходими пространства, условия и техническо оборудване за провеждане на местни, национални и международни състезания в различните видове спорт, подвижни и неподвижни трибуни, тренировъчен блок с допълнителна зала, зали с конферентни функции и кабини за симултантен превод и др., както и площи за обществено обслужване.

Разстояние: 0.3 км

Мол Бургас Плаза

В двуетажната сграда на Burgas Plaza има над 90 магазина, киоски, ресторанти и кафенета, хипермаркет, както и удобен, открит паркинг с 1270 места. Молът се намира в северната част на града – на бул.Транспортна, в близост до магистралата от София и градския изход към курорта Слънчев Бряг.

Бургас Плаза предоставя на жителите и гостите на Бургас и региона възможността да пазаруват в магазини на световно известни марки като New Yorker, Baldinini, Kenvelo, LCWaikiki, Deichmann, Swarovski, Intersport, За хапване и пийване можете да намерите при нас Starbucks, Costa Coffe, Subway, Mc Donalds, традиционна българска кухня от БМС.

 

Разстояние: 0.2 км

Тенис център Авеню

Тенис център „Авеню“ е най-модерния тенис комплекс в България! Центърът се намира на 1,5 км от Черноморското крайбрежие, на 2 км от Аерогара Бургас, на 2 км от хотел „Авеню“ и на 5 км от центъра на Бургас.

При нас вие можете да намерите турнири от различен ранг, летни и зимни тенис лагери, подготовка на отбори, целодневни програми за деца и възрастни, корпоративни и фирмени мероприятия.

 

Разстояние: 2 км

Парк Арена ОЗК

Басейнът в комплекса е с дълбочина от 2 до 3 метра и дължина от 50 метра, отговарящ на изискванията на Международната федерация по плувни спортове и Европейската плувна лига. В него могат да се провеждат състезания от най-висок ранг по плуване, водна топка и синхронно плуване. Той е с подвижна платформа, позволяваща разделяне на пространството в зависимост от необходимата дължина за провеждане на различни водни спортове. Водното пространство може да бъде разделено на 10 коридора с дължина от 50 метра за 14 човека. С помощта на платформата то може да се преобразува на 20 коридора от по 25 метра с капацитет за 7 души в коридор.

 

Разстояние: 2 км

Go To Top